Опис до патенту на корисну модель № 93888 "Мостовий засіб для сільськогосподарських робіт" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Мостовий засіб для сільськогосподарських робіт, що містить самохідне шасі, до якого прикріплені висувні опори, сільськогосподарське знаряддя, причому кожна висувна опора додатково містить гідроциліндр, який закріплений до рами самохідного шасі, опорну тарілку, всередині якої розміщений підшипник
Keywords: сільськогосподарські роботи; мостовий засіб; самохідне шасі; висувні опори; сільськогосподарське знаряддя; гідроциліндр; опорна тарілка; підшипник