Промислова гідравліка і пневматика: всеукраїнський науково-технічний журнал 2025-1 - (:unkn) unknown (Видавничий дім “Гельветика”, 2025)
В журналі представлено матеріали, присвячені питанням розробки, дослідження, виготовлення та практичного використання засобів і систем промислової гідравліки і пневматики. Журнал буде цікавим для широкого кола науковців та фахівців, які працюють в галузі промислової гідравліки та пневматики і буде корисним викладачам, аспірантам та студентам вищих технічних навчальних закладів.
Industrial hydraulics and pneumatics : all-Ukrainian scientific and technical journal 2025-1
Keywords: прикладна гідромеханіка; гідромашини і гідроагрегати; системи приводів; елементи і системи гідропневмоавтоматики; технології і обладнання машинобудування; мехатроніка; промислова гідравліка і пневматика