Обґрунтування електричної потужності асинхронного двигуна сепаратора-молокоочисника - Іванов, М. В.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2021)
UK: Обґрунтовано електричну потужність асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором, наведений розрахунок і здійснено вибір сепаратора-молокоочисника при виробництві твердого сиру, який забезпечує основний показник товарної якості твердого сиру – жирність. EN: The electric power of an induction motor with a short-circuited rotor is substantiated, the calculation is given and the choice of a milk separator in the production of hard cheese is made, which provides the main indicator of marketable quality of hard cheese ‒ fat content.
Keywords: приводний електродвигун; сепаратор-молокоочисник; твердий сир; асинхронний двигун; drive electric motor; milk separator; hard cheese; asynchronous motor