Аналіз останніх досліджень і публікацій прикладних задач геометрії - Притула, В. О.; Довбня, П. (ТДАТУ, 2021)
Геометричні засоби прикладної багатовимірної геометрії використовуються при розв’язуванні розманітних технічних задач. Зокрема, актуальними є геометричні методи дослідження особливостей взаємодії складових компонентів у багатокомпонентних системах, визначення певних властивостей таких систем залежно від їх складу в задачах фізико-хімічного аналізу.
Keywords: геометричні засоби; математичні методи; n-вимірного простору; декартова система координат