Чинники та зміна структури орендної плати за землю - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (My University, 2004)
UK: У статті розглянута структура орендної плати за земельні паї в Україні в цілому та в розрізі природнокліматичних зон, встановлені чинники її формування та зміни. EN: The structure of a rent for the ground in Ukraine as a whole and on climatic zones is considered, factors of its formation and change are established.
Keywords: орендна плата за землю; земельні паї; гроші; ціна; продукція; товари