Ріст та врожайність дерев яблуні за дії антиоксидантів в умовах степової зони України - Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna; Трюхан, О. В. (My University, 2009)
Садівництво є рискованою та енергоємною галуззю, тому його ефективність в значному ступені обумовлюється стабільними врожаями високої якості. Встановлено, що в останній час, суттєво знизилась врожайність плодів культури яблуні. Визначення механізмів пошкодження та розробка способів підвищення стійкості плодових рослин до абіотичних та біотичних стресів є одною із актуальних проблем в садівництві.
Keywords: садівництво; яблуня; антиоксиданти; садіння дерев; плоди сорту Ренет Симиренка