Аналіз конкуруючих варіантів заміни деталей при визначенні оптимального змісту поточних ремонтів дизелів - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha (My University, 2008)
UK: В роботі наведено аналіз конкуруючих варіантів заміни деталей при оптимізації змісту та періодичності поточних ремонтів дизелів з урахуванням динаміки техніко-економічних параметрів. EN: Competitive variants analysis as well as current diesel repairs terms conducting with account of dynamics engines basic technical and economical parameters are given in the article.
Competitive variants analysis of engine parts chance under optimal current diesel repairin gdefining
Keywords: дизель; поточний ремонт; техніко- економічні параметри; питомі витрати