Опис до патенту на корисну модель № 102920 "Агрегат для потокового приготування комбікормів" - Гвоздєв, О. В.; Клевцова, Т. О.; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Агрегат для потокового приготування комбікормів містить бункери вихідних компонентів та готового комбікорму, дозатори, які розміщені над конвеєрами-змішувачами неподрібнених та подрібнених компонентів комбікормів, що розміщені перед дробаркою. Бункер готового комбікорму обладнано розподільником-зволожувачем комбікорму
Keywords: приготування комбікормів; підготовка кормів до згодовування; комбікормова промисловість