Дослідження впливу висоти норій елеваторів на енергоємність транспортування - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (Сумський національний аграрний університет, 2016)
Досліджений вплив висоти норій елеваторів на енергоємність транспортування
Study of influence of norias height of elevators to energy intensity of transportation
Keywords: енергозбереження; електропривод; норія