Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 15, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
У збірнику наукових праць публікуються матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства, харчових виробництв, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів агропромислового та харчового виробництв
Keywords: атмосферне повітря; теплоємність; вологе повітря; тепло- і вологообмін; зберігання; прядиво; льон олійний; конкурентоспроможність; сушильний барабан; завантажувальний бункер