Розробка системи керування електрообладнанням лінії підготовки томатів до переробки - Осипов, Д. І. (My University, 2015)
Мета досліджень. Розробка системи керування електрообладнанням лінії підготовки томатів до переробки з ціллю досягнення високої продуктивності при невеликих затратах ручної праці.
Keywords: система керування електрообладнанням; томати; переробка томатів; ручна праця