Огляд нового обладнання для ресурсозбереження при виробництві молочної продукції - Волкова, І. Д.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (My University, 2020)
Молочна галузь - одна з передових галузей харчової промисловості, що є перспективною базою для впровадження ресурсозберігаючих заходів. Загально відомо, що повна переробка всіх компонентів молока, раціональне використання побічних продуктів, зниження нормативних втрат - найважливіші фактори для збільшення обсягів виробництва молочної продукції та підвищення ефективності роботи підприємства. Перероблення всіх компонентів молока є доцільним, адже молоко характеризується високою харчовою та поживною цінністю.
Keywords: молочна галузь; молочна продукція; ресурсозбереження; енергозберігаючі технології