Застосування комп'ютерних засобів у технічній освіті - Водяницький, Іван Олексійович (ТДАТУ, 2021)
Віртуальні лабораторні роботи є невід’ємним елементом сучасних фізичних лабораторій, мають багато можливостей для вдосконалення професійних навичок.
Keywords: математична модель; віртуальні лабораторні роботи; комп’ютерна навчальна програма