Бібліографістика провідних вчених ТДАТУ - (:unkn) unknown (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2012)
Регіональні університети вносять чималий вклад в розвиток української науки. Бібліотека вузу традиційно являється центром роботи по виявленню наукової спадщини провідних вчених навчального закладу, її задача – зробити надбанням громадськості їх вклад в науковий потенціал країни. Біобібліографічна інформація – одне з основних джерел збереження відомостей про життя і науковий шлях вченого. Складання покажчиків праць учених сприяє популяризації імені вченого в регіоні, Україні і за кордоном. Біобібліографічні покажчики підсумовують результати розвитку науки, дозволяють прослідкувати динаміку ідей вченого, його науковий зріст, підвести певний підсумок його діяльності
Keywords: бібліографістика; біобібліографічна інформація; бібліографічний покажчик