Планування робіт по створенню комп’ютерної системи ідентифікації обличь на зображеннях - Зайцева, А. М.; Зінов’єва, Ольга Геннадіївна; Zinovieva, Olha (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: сучасному світі розвиток комп'ютерних систем є одним із ключових аспектів технологічного прогресу. Збільшення складності завдань, необхідність у підвищенні ефективності та інтеграції різноманітних функцій обумовлюють актуальність цього напрямку. Розробка комп’ютерної системи пов’язана з вирішенням комплексу проблем, які можуть включат невизначеність вимог, інтеграцію компонентів (узгодження роботи різних модулів системи), обмеження ресурсів, забезпечення якості тощо. Тому розробка комп’ютерної системи потребує чітко спланованого підходу, що забезпечить якісний результат та відповідність сучасним вимогам.
Keywords: планування розробки комп’ютерної системи; метод мережевого планування та управління; мережевий графік; комп’ютерна мережа ідентифікації обличь