Вплив системи живлення на урожайність та якість зерна пшениці озимої - Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Кенєва, Вікторія Анатоліївна; Кенева, Виктория Анатольевна; Kenieva, Viktoriia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna (My University, 2021)
Метою дослідження є встановлення впливу строку і способу внесення добрив на формування кількісних та якісних показників урожаю пшениці озимої в умовах Південного Степу України.
Keywords: урожай; пшениця озима; польові дослідження; сорт Шестопалівка; азотні добрива