Теоретико-методологічні засади формування та використання соціального капіталу аграрної сфери - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (ХНАУ, 2021)
Створення соціального капіталу аграрної сфери суттєвий вплив оказують аграрні навчальні заклади та науково-дослідні установи, які поширюють взаємозв’язки як між окремими особами, так і між суб’єктами господарювання.
Keywords: конкурентоспроможність продукції; соціальний капітал; використання соціального капіталу; аграрні підприємництва