Шляхи вирішення екологічних проблем в Запорізькій області - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Мелітопольський фаховий коледж ТДАТУ, 2021)
Розглянуто важливість вирішення проблем екології, які свідчать про посилення впливу діяльності людини на природу. Розглянуто затверджену програму охорони довкілля по Запорізькій області. Запропоновано шляхи раціонального використання природних ресурсів і забезпечення екологічної безпеки. Визначено напрями вирішення питань захисту оточуючого природного середовища.
Keywords: екологія; охорона; природа; проблема; програма; галузь; промисловість; відновлення природи