"Школа молодого агрополітика" - Турчина, С. (My University, 2015)
5-6 червня у Києві кращі студенти, аспіранти і молоді науковці аграрних ВНЗ із різних областей України стали учасниками "Школи молодого агрополітика"
Keywords: ТДАТУ; Агротаврія