Науково-методологічні засади обліково-аналітичного та фінансово- інвестиційного забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання: колективна монографія присвячена 25-річчю кафедри обліку і оподаткування (українською та англійською мовами) - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТОВ «Колор Принт», 2020)
Колективна монографія виконана в межах комплексної теми дослідження «Науково-методологічні засади обліково-аналітичного та фінансово-інвестиційного забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання» (державний реєстраційний номер 0107U001146) і розрахована на широке коло вітчизняних фахівців, науковців, політиків, державних службовців, причетних до розробки та впровадження регіональної політики, студентів та викладачів та усіх тих, хто цікавиться актуальними проблемами бухгалтерського обліку, фінансів, оподаткування, аудиту та звітності.
Keywords: сталий розвиток підприємства; проблемні питання обліки; звітність; правоохоронна діяльність лісових господарств; фінансово-інвестиційне забезпечення потенціалу; підвищення економічної ефективності виробництва; оподаткування; аудит; звітність підприємств