Порівняльна оцінка технологій вирощування кукурудзи в південній степовій зоні України - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Зоря, Михайло Віталійович; Зоря, Михаил Виталиевич; Zoria, Mykhailo (ТДАТУ, 2015)
UK: Робота присвячена порівнянню значень показників вирощування кукурудзи за чотирма варіантами технологій: індустріальною, борозенною з використанням комбінованого знаряддя з відвальниками і з закрилками, безгербіцидною. RU: Работа посвящена сравнению значений показателей выращивания кукурузы по четырем вариантам технологий: индустриальной, бороздковой с использованием комбинированного орудия с отвальчиками и закрылками, безгербицидной. EN: The comparative values of parameters of cultivation of corn for four variants of technologies are determined: industrial technology, furrow of technology with use of the combined sowing unit with wings both and with moldboard and without herbicide of technology.
Сравнительная оценка технологий возделывания кукурузы в южной степной зоне Украины
Comparative rating of technologies of cultivation of corn in a southern zone of ukraine
Keywords: кукурудза; технологія вирощування; обробіток грунту; сівалка; комбіноване знаряддя; борозна; відвальник; експлуатація сільськогосподарських машин