Застосування інформаційних технологій при розв’язанні задачі теорії ігор - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна; Ладика, Є. (ТДАТУ, 2014)
UK: У роботі пропонується методика розв’язання задачі теорії ігор за допомогою програми Matrix Games. EN: This article proposes a method of solving the problem of game theory using program Matrix Games
Аpplication of information technology in solving problems of game theory
Keywords: прийняття рішень; теорія ігор; комп’ютерні технології; пакети прикладних програм; математичні моделі; алгоритми; графічні побудови; Excel; Maple; Matrix Games