Щодо питання ефективного обігріву на свинарських фермах - Олейник, В.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2017)
У статті розглянуто можливість впровадження інфрачервоного опалення, як спосіб рішення проблеми ефективного обігріву на свинарських фермах.
Keywords: енергозбереження; параметри мікроклімату; ферма; обігрів; інфрачервоне опалення; свинарські ферми; енергоефективність; опалювально-вентиляційна система