Прогресивні технології як основа мінімізації сукупних витрат енергії в тваринництві - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (My University, 2016)
UK: Розглянуті питання щодо зниження сукупних витрат енергії в тваринництві за рахунок впровадження прогресивних технологій кормоприготування та догляду за тваринами. RU: Рассмотрены вопросы по снижению совокупных затрат энергии в животноводстве за счет внедрения прогрессивных технологий кормоприготовления и ухода за животными. EN: The issues to reduce total energy consumption in livestock through the introduction of advanced technologies kormopryhotuvannya and care of animals.
Keywords: енергія; тваринництво; технології кормоприготування; догляд за тваринами; кормовиробництво; рідке паливо; кормозабезпеченість; енергозбереження