Значення вирощування ріпаку для економіки аграрних підприємств Запорізької області - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (ВНАУ, 2010)
UK: Метою статті є визначення тенденцій розвитку виробництва насіння ріпаку в Запорізькій області та в окремих її районах, проведення аналізу виконання державних програм розвитку ріпаківництва та виробництва дизельного біопалива. RU: Рассматривается состояние производства рапса в стране и Запорожском регионе, в том числе и отдельных его районах. Анализируется выполнение государственной программы по увеличению объемов выращивания рапса, перспективы расширения посевов для производства биотоплива.EN: The State o f the rapeseed production in the countiy and the Zaporochye région is reviewing. The performance o f State programs to increase the volume o f growing rapeseed and prospects fo r the expansion o f crops square fo r biofuel production are analyzed
Keywords: біодизель; ріпак; перспективи розвитку ріпаководства; насіння ріпаку; виробництво дизельного біопалива; зона ризикованого землеробства; реалізація насіння ріпаку; Якимівський район; Мелітопольський район; вирощування ріпаку; збірник праць