Обгрунтування довжини акустичної ємності для опромінення біодизеля з нафтовим пальним - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (My University, 2020)
При змішуванні різних видів палив для живлення дизелів таких як дизельне пальне і біодизель, спостерігається так зване «розшарування» суміші через різну щільності її компонентів. В зв'язку з цим проводять акустичну дію на суміші для стримування ефекту «розшарування». З огляду на такі недоліки змішаного біопалива, як підвищена в'язкість необхідно оптимально використовувати ефект емульгування, який виникає при обробці суміші акустичними хвилями.
Keywords: опромінення біодизель; нафтове пальне; ультразвук