Теоретичні аспекти управління ризиками та невизначеністю діяльності в обліку - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostiakova, Anna (My University, 2019)
В умовах нестабільності та невизначеності здійснення підприємницької діяльності система бухгалтерського обліку на підприємстві є одним із важливих інструментів забезпечення безперервності діяльності компанії. Для її досягнення необхідна тісна співпраця та взаємодія керівництва компанії та бухгалтерської служби для вдосконалення організації роботи системи бухгалтерського обліку, що сприятиме забезпеченню економічної безпеки та безперервності діяльності компанії
Keywords: бухгалтерський облік; діяльність компанії; фінансова звітність; Міжнародні стандарти фінансової звітності