Електроніка та мікросхемотехніка: курс лекцій - Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (ТДАТУ, 2018)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка», розкриті питання, які охоплюють фізичні основи напівпровідникових приладів – діодів, біполярних і польових транзисторів, тиристорів; принципи будови і розрахунку електронних пристроїв – підсилювачів електричних сигналів, генераторів синусоїдальних коливань, імпульсних пристроїв.
Keywords: напівпровідникові прилади; перемикаючі прилади; біполярні транзистори; підсилювачі електричних сигналів