Удосконалення конструкції дробарки для подрібнення компонентів кормової суміші - Черевко, В. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (ТДАТУ, 2018)
Запропоноване вдосконалення дає можливість врівноваженості дисперсності подрібненого продукту.
Keywords: дробарки; приготування кормів; подрібнення зерна; молоткові дробарки