Економіка та бізнес: курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» - Болтянська, Лариса Олексіївна; Boltianska, Larysa (Мелітополь: Люкс, 2020)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Економіка та бізнес». Наведені основні засади функціонування діяльності підприємства; склад та характеристика ресурсів підприємства та показники ефективності їх використання; поняття менеджменту, функції та методи управління; система маркетингу на підприємстві, методи маркетингового дослідження; сутність та принципи управління підприємством; загальні положення бухгалтерського обліку, форми фінансової звітності; оцінювання фінансового стану підприємства та аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства
Keywords: економіка; бізнес; діяльність підприємства; склад та характеристика ресурсів підприємства та показники ефективності їх використання; поняття менеджменту, функції та методи управління; система маркетингу на підприємстві; загальні положення бухгалтерського обліку; форми фінансової звітності; оцінювання фінансового стану підприємства; аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства