Методологічні основи раціоналізації інноваційної політики збуту техніки для сільськогосподарських робіт - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2020)
Первинним завданням будь-якого наукового дослідження є визначення методичних та методологічних основ явища, події або побудови певної системи. Виокремлюючи певні категорії, наука покликана визначати їх природу, а потім – уточнювати утворений апарат категорій з урахуванням етапу розвитку.
Keywords: інноваційна політика; техніка; сільськогосподарські роботи; маркетинг