Опис до патенту на корисну модель № 24163 "Робочий орган просапного культиватора" - Шабала, М. О.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Болтянський, В. М.; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Aubov, Abdulmelik; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (My University, 2007)
Корисна модель відноситься до галузі сільськогосподарського машинобудування, зокрема до грунтообробних знарядь, може бути використана для обробітку просапних культур
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; грунтообробні знаряддя; обробіток просапних культур