Метод скінчених елементів та його застосування у задачах механіки - Степаненко, О. І. (ТДАТУ, 2019)
Інтерпретація МСЕ доволі складна, але сьогодні МСЕ є інструментом, повністю інтегрованим в процес проектування. Тому, МСЕ є дуже зручним і актуальним при розв’язуванні задач механіки, зокрема задач деформування твердих тіл.
Keywords: задачі; метод скінченних елементів