Критерії ефективності проведення технічного сервісу в АПК - Діоба, А. (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: В комплексній системі показників результат ефективності технічного сервісу може відображуватися рядом основних показників: виробничо-технологічним, фінансово- економічним, використання матеріальних і трудових ресурсів, соціально-екологічними. На підставі ретельного комплексного аналізу всіх показників виводиться загальна оцінка ефективності роботи підприємства технічного сервісу в цілому. Аналіз передбачає розгляд перспективного розвитку підприємства, удосконалення технологічного процесу, розвитку матеріально-технічної бази.Загальний критерій ефективності від впровадження рекомендованої організації робіт з технічного сервісу техніки під час виробництва продукції АПК можливо визначити по залежності.
Keywords: технічний сервіс; ефективність; використня паливно-мастильних матеріалів; продуктивність праці