Кафедрі "Сільскогосподарські машини" - 75 років! - Турчина, С. (My University, 2009)
Кафедру «Сільськогосподарські машини» Таврійського державного агротехнологічного університету було засновано у 1934 році. Засновником кафедри «Сільськогосподарські машини» та її першим завідувачем був доктор сільськогосподарських наук, доктор технічних наук, професор Андрій Овер’янович Василенко.
Keywords: сільськогосподарські машини; ТДАТУ