Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina (ТДАТУ, 2015)
UK: Pоботу присвячено вибору оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка. Встановлено, що оптимальна концентрація іонолу становить 0,036%, хлорофіліпту 0,50%. Виявлено, що використання комплексної композиції Хл+І+Л дозволяє зберігати огірки 24 доби з виходом стандартної продукції після зберігання 89,46…92,04%. EN: Abstract - the article is devoted to the choice of optimal concentrations of biologically active substances for the cucumber. The optimal concentration of ionol 0,036 %, chlorophyllipt 0,50%. Revealed that the use of the complex composition of Хл+І+Л lets storаge cucumbers 24 days with a standard products 89,46…92,04%.
Сhoice of the biologically active substances optimal concentration of to the fetus cucumber
Keywords: антиоксиданти; огірки; зберігання