Становлення та розвиток стратегічного управлінського обліку - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (НМетАУ, 2017)
Стратегічний управлінський облік є підсистемою управлінського обліку, спрямований на розширення сфери своєї діяльності для забезпечення інформаційної підтримки стратегічного та оперативного управління підприємством, використовуючи при цьому різноманітні методи обліку, аналізу та контролю.
Keywords: управлінський облік; бухгалтерська наука; загострення конкуренції; облікова наука; аналіз потенційних ринків; обліз; аналіз; контроль