Експлуатаційний контроль функціонального стану осердя та механічної системи асинхронних електродвигунів - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Квітка, О. С. (My University, 2017)
Запропонований спосіб проведення досліду холостого ходу за допомогою електродвигуна з регульованим навантаженням на валу та методика опрацювання отриманих у ньому результатів дозволяють здійснювати експлуатаційний контроль функціонального стану осердя і механічної системи АД.
Keywords: електродвигуни; механічна система АД; ковзання; дослід холостого ходу; стан магнітопроводу