Соціальне підприємництво як інноваційний інструмент розвитку економіки - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna; Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2021)
Проаналізувавши досвід розвинутих країн світу і наявний потенціал нашої країни вважаємо що Україна має усі можливості до успішного провадження соціального підприємництва, як ефективного механізму вирішення соціальних та економічних проблем. Однак, головним інструментом розвитку соціального підприємництва в Україні має стати підтримка держави, яка повинна супроводжуватися програмами розвитку соціальних підприємств, впровадженнями системи пільгового кредитування та вироблення національної стратегії розвитку соціального підприємництва.
Keywords: соціальне підприємництво; економіка; фінансування соціальних підприємств; бюджет