Проєктування технологічної лінії виробництва батону в умовах м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» - Патяка, Денніс (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У першому розділі виконано маркетинговий аналіз хлібобулочної продукції в досліджуваному регіоні. У другому розділі сформовано завдання що до вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів. У третьому розділі здійснено модернізацію потоково-технологічної лінії виготовлення батону з урахуванням сучасних вимог до організації виробництва. Четвертий розділ присвячений питанням охорони праці та безпеки в умовах надзвичайних ситуацій. У ньому розглянуто чинні нормативно-правові акти з охорони праці, а також запропоновано заходи щодо поліпшення умов праці та підвищення рівня безпеки у виробничому цеху хлібобулочних виробів. У п’ятому розділі наведено економічне обґрунтування проєкту, зокрема визначено економічну ефективність і доцільність модернізації потоково технологічної лінії виробництва батону.
Keywords: заміс тіста; тістомісильне обладнання; підприємство; борошно; тісто; виробниче обладнання; потоково технологічна лінія