Податок на додану вартість в Європейському Союзі - Косторной, Сергій Володимирович; Kostornoi, Serhii (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Податок на додану вартість (ПДВ, VAT) є одним важливих елементів податкових систем країн Європейського союзу. Це непрямий податок, податок на споживання товарів та послуг, який стягується на кожному етапі виробництва та продажу товарів чи надання послуг. Це податок, який включається у ціну товарів та послуг.
Keywords: податок; пільгова ставка; ПДВ