Шляхи реалізації компетентнісного підходу при навчанні студентів іноземної мови за професійним спрямуванням - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (My University, 2011)
UK: В статті концептуалізовано інтерпретацію компетентнісного підходу при реалізації іншомовної підготовки студентів в системі вищої професійної освіти в умовах її модернізації. Запропоновано технологію інтегрованого розвитку ключових компетенцій в процесі навчання студентів іноземної мови професійного спрямування. RU: В статье концептуализирована интерпретация компетентностного подхода при реализации иноязычной подготовки студентов в системе высшего профессионального образования в условиях его модернизации. Предложена технология интегрированного развития ключевых компетенций в процессе обучения студентов профессионально ориентированному иностранному языку. EN: The article conceptualizes the interpretation of the competencе-based approach in teaching foreign languages in the framework of modernization of higher education. The article outlines techniques of integrated development of students’ key competencies in the process of teaching foreign languages for specific purposes.
Keywords: компетентнісний підхід; діяльність; ключові компетенції; іноземна мова професійного спрямування; особистісно орієнтоване продуктивне навчання