Программная реализация полного факторного эксперимента первого порядка - Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha; Безменникова, Л. Н. (ТДАТУ, 2010)
RU: В статье представлены программные блоки для расчета и анализа модели первого порядка для трех факторов. Факторы модели - энергетические режимы работы вентилятора опрыскивателя и фитометрических параметров обрабатываемого виноградного растения, результирующий признак - качественный показатель опрыскивания. UK: У статті представлені програмні блоки для розрахунків і аналізу моделі першого порядку для трьох факторів. Фактори моделі – енергетичні режими роботи вентилятора обприскувача й фітометричних параметрів оброблюваної виноградної рослини, результуючий чинник – якісний показник обприскування. EN: The program blocks for account and analysis of first order model for three factors are submitted in the article. The model factors - power modes of operations of the fan sprayer and fitometric parameters of grape plant, result - qualitative parameter of spraying.
Програмна реалізація повного факторного експерименту першого порядку
Program realization the first order complete factor experiment
Keywords: вентиляторный опрыскиватель; качество; энергозатраты; полный факторный эксперимент (ПФЭ); программный блок; критерий