Перспективні напрями утилізації відходів - Соколенко, М. М. (My University, 2019)
У тезах проведено аналіз перспективних напрямів переробки та утилізації відходів виробництва.
Keywords: переробка відходів; утилізація відходів; плазмена переробка відходів; компостування; технологія засипання сміття; спалюванню побутових відходів