Особливості технології морозива окремих видів - Вечеря, С. В.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто особливості технології виробництва морозива окремих видів.
Keywords: виробництво морозива; види морозива; молочний продукт