Стан та перспективи розвитку геодезії та землеустрою: матеріали I-ої науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Збірник містить матеріали доповідей I-ої науково-практичної конференції «Стан та перспективи розвитку геодезії та землеустрою». Розглянуто питання сучасного стану та перспективи розвитку землеустрою та загальні питання, що мають дотичне відношення до спеціальності «Геодезія та землеустрій». Розраховано на спеціалістів у галузі геодезії, землеустрою та землекористування, викладачів та студентів навчальних закладів різного рівня акредитації, які використовують результати наукових досліджень у своїй науково-педагогічній та практичній діяльності.
Keywords: збірник; розвиток землеустрою; геодезія; землекористування; топографо-геодезичні роботи; земельна ділянка; земельні відносини; інженерна геодезія