Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» (французька) для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності зі спеціальності 075 «Маркетинг» на основі бакалавра денної форми навчання - Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta (ТДАТУ, 2018)
На сучасному етапі вдосконалення системи освіти України система вищої освіти набуває особливого масштабного значення з точки зору підготовки молодого фахівця з високим загальнокультурним та професійним рівнем, конкурентоспроможного на ринку праці європейських країн. Тому іноземна мова набуває пріоритетного значення для молоді, що має потенціал для створення кар’єри за кордоном або проходження закордонної практики з метою набуття професійного досвіду, корисного на підприємствах України.
Keywords: іноземна мова; французька мова; комунікативна компетенція