АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (My University, 2013)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у квітні.
Keywords: молодіжна політика; Софіївські зорі; інноваційний формат; декада іноземних мов; день відкритих дверей; магістранти; студенти; розвиток АПК; студентська рада; самостійна робота студентів