Аналіз оптимальних умов ферментації в біогазових установках - Ігнатенко, Д. Г.; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ТДАТУ, 2020)
В наших дослідженнях приділено значну увагу підвищенню ефективності анаеробної переробки органічних речовин, а саме відходів тваринного і рослинного походження в біогаз.
Keywords: біогазові технології; біогазова установка; біогаз; анаеробне бродіння; виділення біогазу; теплоізоляційні багатошарові конструкції