П’єзогенератори - нові джерела електроенергії - Заугольніков, М. С. (ТДАТУ, 2018)
Описані п’єзоелектричні установки, які дозволяють отримувати електроенергію за рахунок використання кінетичної енергії.
Keywords: п’єзоелектричні установки; електроенергія; кінетична енергія